Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   +30 2392113798   Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 19:00 / Σάββατο: 10:00 - 16:00

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Για το δικαίωμα υπαναχώρησης απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής και η αποστολή της στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραλαβή από εμάς του προϊόντος προς αντικατάσταση.

Για την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς ακολούθησε τα παρακάτω 2 βήματα.

1) Κάλεσε το τοπικό κατάστημα Γενική ταχυδρομική  courier της περιοχής σου και ζήτησε τους την παραλαβή δέματος από το χώρο σου.
2) Kατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορεα του αναφέρεις πως η αποστολή είναι με χρέωση POLY BG 2016 LTD.

Αποστολές προς εμάς με courier εκτός της συνεργαζόμενης δεν θα γίνονται δεκτές.

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε ή και να αλλάξετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ή την επομένη μέρα από αυτή που κάνατε την παραγγελία και πριν σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας έχει αποσταλεί.

Η ακύρωση ή η διόρθωση μπορεί να γίνει αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο τηλέφωνο 2392113798 (9:00-17:00 καθημερινά).

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν ή το σύνολο της παραγγελία σας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών,από την ημερομηνία παραλαβής.και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων,μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελλατωματικό,η έγινε λάθος επιλογής προϊόντος (νούμερο,η χρώμα) από την εταιρία,και εφόσον η εταιρία αδυνατεί να σας αντικαταστήσει,το προϊόν της επιλογής σας.Στην περίπτωση αυτή η εταιρία είναι υποχρεωμένη,να σας επιστρέψει τα χρήματα σας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η δήλωση υπαναχώρησης – δηλαδή η επιθυμία επιστροφής κάποιου προϊόντος- ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του.

Κάθε επιστροφή ή και αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικών προϊόντων γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της αγοράς, μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής) και πλήρη τη συσκευασία του.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Κάνοντας τις αγορές σου από το  shoes1 σου εγγυόμαστε για την γνησιότητα των προϊόντων που προμηθεύτηκες από εμάς. Αποδεικνύοντας έμπρακτα και προστατεύοντας την κάθε αγορά σου λαμβάνεις πιστοποιητικό γνησιότητας προϊόντος κάθε φορά που κάνεις παραγγελία από εμάς. Το shoes1.gr  προμηθεύεται με την σειρά του εμπορεύματα από τις ίδιες τις εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό η από επίσημους αντιπροσώπους ή εισαγωγείς.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του  shoes1.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή,  κ.λ.π. τότε το shoes1.gr  αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εαν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλεις με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλεις το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεσαι εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος σύν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΟ ΛΑΘΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΝΟΥΜΕΡΟΥ κτλ.

Για την αποστολή σε εμάς οποιουδήποτε προϊόντος προς αντικατάσταση αναγκαία είναι η αποστολή της φόρμας επιστροφής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνική επικοινωνία με το customer service στο τηλέφωνο 0030 2392113798

Στην περίπτωση αντικατάστασης με προϊόν άνω των 50,00 € η επιβάρυνση θα είναι 3,00 € για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς και δωρεάν μεταφορικά για την αποστολή του νέου προϊόντος σε εσένα.

Στην περίπτωση αντικατάστασης με προϊόν κάτω των 50,00 € η επιβάρυνση θα είναι 2,50 € για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς + 3,00 € για την αποστολή του νέου προϊόντος σε εσένα.

- Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι πρώτα η παραλαβή από εμάς του επιστρεφόμενου προιόντος.

Για την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς ακολούθησε τα παρακάτω 2 βήματα.

  1. Kαλέσε το τοπικό κατάστημα    Γενική ταχυδρομική  courier    της περιοχής σου και ζήτησε τους την παραλαβή δέματος από το χώρο σου.
  2. Kατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορέα του αναφέρεις πως η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη στον κωδικό (2-BG- 800101 blagoevgrad )  POLY BG 2016 LTD.

Αποστολές προς εμάς με courier εκτός της συνεργαζόμενης δεν θα γίνονται δεκτές.

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία ,σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 10 ευρώ, 5 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 5 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς. Το συγκεκριμένο ποσό θα γίνει παρακράτηση από την κατάθεση σας η πληρωμή στον Courier.